Workshop sigaren maken in Kampen

Uitgebreide omschrijving

Wij organiseren proeverijen, lunches en diners waarbij bereidingen met tabak kunnen worden geproeft begeleid met geselecteerde wijnen of workshop sigaren maken Workshop sigaren maken onder leiding van Ria Bos inclusief proeverij, waters, wijn en koffie Op de eerste verdieping van het rijksmonumentale pand De Bottermarck is een ruimte gesitueerd voor vergaderingen, privat dining, trainingen of andere mogelijkheden om besloten met uw eigen gasten te verblijven.

8.0 | 1 review

Reviews van gasten

A.h Van Brummen

8

De workshop wassen een succes en boven verwacht leuk. Het eten was subliem top !

Mogelijkheden

De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

  • parkeren
  • restaurant
  • wifi

Onze partner

Algemeen

Culinair genieten in Kampen. In december 2005 hebben wij onze droom gerealiseerd, het overnemen van Restaurant De Bottermarck in Kampen, gelegen aan een typisch "Anton Pieck" pleintje in de binnenstad van deze voormalige Hanzestad.

Faciliteiten

Mocht u willen kiezen voor onze à la carte kaart, deze is samengestelt met seizoensproducten uit de regio. Naast onze a la carte kaart serveren wij menu's van 2- tot 7-gangen lunch & diner, in het restaurant de Herenkamer of op het terras.

Wilt u thuis dezelfde kwaliteit die wij u in ons restaurant bieden tijdens de kerst, oud en nieuw?
Home Cooking Kampen:Wij verzorgen alle cateringen,bij u thuis, op uw bedrijf of op lokatie!!

Ook bieden wij sigaren workshops aan voor de echte liefhebbers.

Ligging

Kampen, Overijssel, heeft ruim een eeuw lang vele sigarenfabrieken binnen haar stadsmuren gehad en staat nu nog steeds bekend om zijn sigaren.Kampen heeft niet alleen de cultuurtoerist iets te bieden. Ook op culinair gebied staat Kampen hoog in het vaandel.

Omgeving

Kampen, gelegen aan de monding van de IJssel, is omstreeks 1440 lid geworden van de Hanze. Hierin verenigden zich verschillende handelssteden, zoals Zwolle, Deventer en Doesburg. Dit Hanze-lidmaatschap zorgde voor een bloeiperiode van de stad. De stadskern werd vergroot en er kwamen bijzondere bouwwerken. Deze rijke cultuurhistorie heeft vele honderden monumenten en bezienswaardigheden opgeleverd.